Η επιλογή της αποτέφρωσης αποτελεί εκδήλωση του δικαιώματος της προσωπικότητας του καθενός. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τον θάνατο και την θλίψη, είναι μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες που φανερώνει την πνευματική μας κατάσταση. Η στάση που κρατάμε απέναντι στον θάνατο, είτε τον δικό μας, είτε κάποιου αγαπημένου μας, εξαρτάται από την πορεία της ζωής μας. Η καύση των νεκρών και των οστών συνδέεται άμεσα με την θρησκευτική ελευθερία σκέψης και συνείδησης και τον σεβασμό των θρησκευτικών πεποιθήσεων του κάθε ανθρώπου. Οι συγγενείς έχουν την δυνατότητα να υλοποιήσουν την επιθυμία του εκλιπών.

Τα Γραφεία Τελετών Φωτεινόπουλος Νίκος, ανταποκρίνονται σε κάθε επιθυμία του εκλιπόντος και της οικογένειας, καθώς και σε κάθε τελετή που επιθυμείτε.

Με υπευθυνότητα και σεβασμό, αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται για την Αποτέφρωση, με γνώμονα πάντα την πολυετή εμπειρία μας αλλά και τους ισχύοντες νόμους.

Η χώρα μας διαθέτει δικό της αποτεφρωτήριο στην περιοχή της Ριτσώνας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό. Η διαδικασία της Αποτέφρωσης της σορού διαρκεί 2 με 3 ώρες και υπάρχει αίθουσα αναμονής για τους παρευρισκόμενους. Χωρίς την φυσική παρουσία της οικογένειας, τα γραφεία μας αναλαμβάνουν την παράδοση της τέφρας.